over Van020

Wij geloven dat je echt iets leert en
dat vast kunt houden als je oefent.
Doen, doen, doen dus.

Onze trainingen en workshops zijn daarom altijd interactief en de theorie wordt direct gekoppeld aan praktische oefeningen die de volgende dag al verandering kunnen bewerkstelligen op de werkvloer. De trainingen en workshops reiken altijd veel oefening en direct toepasbaar gereedschap aan. Bovendien werken we met situaties uit de praktijk van de deelnemers, zodat het geleerde steeds actueel en relevant blijft. Onze trainers – ervaren, professionele no-nonsense coaches – zorgen voor een leerzaam en interactief programma dat goed aansluit op de dagelijkse praktijk van jouw specifieke organisatie. We selecteren voor ieder programma de juiste trainers, coaches en acteurs uit onze ervaren pool. We werken voor profit- en non-profitorganisaties, we werken met starters en directie en we trainen persoonsgericht of juist op vaardigheden.

Van020 staat voor trainingsprogramma’s op maat.
Passend bij uw sector, dagelijkse realiteit en specifieke knelpunten.

 

Van020 is het zusje van Coach020 en wordt geleid door Anne de Jong en Nadia van der Vlies. Coach020 is een coachplatform en opleidingsinstituut dat in 2010 is opgericht door Anne. Nadat ze bijna alle coachopleidingen gevolgd had die er zijn, besloot ze dat het ook anders moest kunnen. Praktisch en no nonsense, intensief maar ook speels. Hieruit zijn de opleidingen Coach Intensive, Coach Expert en Coach@work ontstaan die Coach020 aanbiedt. Maar Coach020 werd ook steeds vaker gevraagd om op maat trainingsprogramma’s te ontwikkelen: en dat is nu Van020 geworden. Sinds 2016 is Nadia mede-eigenaar geworden en werken we met veel plezier samen om de mooiste op-maat-gemaakte programma’s voor klanten te kunnen bieden.

Wat anderen zeggen

 

 • Prettige training die je in zeer korte tijd naar de kern van Coachend leidinggeven laat gaan. Met de juiste modellen en handvatten, zeer goede acteurs en open trainers was dit een hoogwaardige training waar ik veel van geleerd heb.

  Marrie Hoogakker, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Een training die voor mij een compleet nieuwe kijk geeft op omgang met collega’s waardoor zij groeien en het resultaat als team verbetert. Hele leuke leerzame en praktisch toepasbare opleiding voor managers en HR professionals. Laagdrempelig maar toch met diepgang

  Jolanda Stokman, HR Young Capital (Coach@work)

 • De opleiding heeft me veel bewuster gemaakt van mijn gedrag als manager en welke gevolgen dit heeft in de interactie met mijn team. Ik heb meer kennis over de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en de rol die ik daarin wil vervullen als coach. In de praktijk ervaar ik dat mijn team meer verantwoordelijkheid pakt en er voor mij meer ruimte ontstaat voor andere zaken.

  Miranda Kraaijenhagen, Manager Communicatie CliniClowns (coachend leidinggeven)

 • Prachtige training waarbij een mooie mix van theorie en praktijk je werkelijk verder brengt in coaching, feedback en lastige gesprekken. Een verrijking voor mezelf als manager en als mens.

  Marja Schornagel, Unitmanager V&S, (Incompany 5-daagse Coachend leidinggeven)

 • Een absolute aanrader voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen, inzicht willen krijgen in hun manier van leidinggeven en de aansturing van hun team. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, mag je dit niet missen!

  Paul van Beek, Sales Director America Today (Coach@work)

 • Wij hebben met de HR-afdeling de training respectvol te confronteren gedaan. Het gaat nog lang niet altijd goed, maar iedereen is zich er nu meer bewust van hoe lastig het is, om op een dusdanige manier feedback te geven dat de ander er wat mee kan en zich niet aangevallen voelt en gelijk in de verdediging gaat. Coach020 is heel praktisch, geen gebakken lucht, to-the-point, interactief. Gelijk oefenen met praktijkvoorbeelden met een acteur. Daar leer je het meeste van.

  Virginie Kuijer, HR Director, NovaMedia (training respectvol confronteren)

 • Coach@work heeft mij in korte tijd meer inzicht gegeven in hoe ik medewerkers (en mijzelf) bewuster en verantwoordelijker kan maken in hun manier van werken. Meteen na de eerste dag had ik al meer mogelijkheden om mijn werk beter te kunnen doen op een uiterst prettige manier; met respect voor mijn medewerkers en mijn agenda.

  Merle Hofstede, HR Adviseur IKEA (coachend leidinggeven)

 • Het doel was om leidinggevenden (managers en teamleiders) van de staf meer coachend te leren leidinggeven, ze bewust te maken van eigen gedrag en valkuilen en ze goede gesprekken te kunnen laten voeren aan het eind van het jaar. De managers hebben inzichten gekregen in eigen rol (mama, macho etc) en veel geoefend met feedback geven en welke valkuilen ze hebben. Het echte coachende gesprek is wat minder aan bod gekomen, we hebben meer nadruk gelegd op respectvol confronteren omdat daar het meest de behoefte lag.

  Saskia Wessels, Interim HR Manager BCG

 • Ik heb incompany de 3-daagse Coach@work gevolgd met 12 andere managers. Mijn doelen zijn absoluut bereikt. De trainers zijn professioneel, bezitten veel kennis en zijn in staat dit goed over te brengen. De werkvormen zijn doeltreffend en leerzaam.

  Daniel Visser, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Voor onze leidinggevenden en senior recruiters wilden we hun coaching skills bevorderen. Meer grip krijgen op thema ‘verantwoordelijkheid’ en een gezamenlijke taal creëren omtrent dit thema. De doelen zijn zeker bereikt. Er wordt meer over dit thema gesproken en nagedacht. Men is zich bewuster van zijn impact op het niveau van motivatie en effectiviteit bij de medewerker. De trainingen van Coach020 zijn hands-on, veel doen-doen-doen met humor en relativeringsvermogen.

  Tessa Lammers, Head Learning & Development, YoungCapital

 • Ik heb tijdens de training een arsenaal aan instrumenten gekregen die ik in kan zetten tijdens de vele gesprekken die ik voer. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en hoe ik medewerkers kan leren eigen verantwoordelijkheid te nemen. Absolute aanrader voor iedereen die in korte tijd wil leren coachend te worden!

  Daan Willem Vermolen, HR Adviseur Novamedia (Coachend leidinggeven)

 • Samen met het trainersteam is er een train-de-trainer ontwikkeld door Coach020. Resultaat van de eerste 3 dagen is dat we ons een stuk steviger voelen in onze rol. Vooral doordat onze praktijk rechtstreeks werd gekoppeld aan de inhoud van de trainingsdagen. We zijn door de coaching als persoon versterkt en hebben handvatten meegekregen die we meteen in praktijk hebben kunnen brengen. Typisch Coach020 is professionaliteit, kwaliteit, humor, praktische toepasbaarheid, meteen aan het werk. Theorie en praktijk worden meteen aan elkaar gekoppeld. Dat maakt het wel eens extra spannend, maar vooral heel leerzaam.

  Yvette Konjanan, Trainer GVB (traindetrainer voor trainers GVB)

   

Deze bedrijven kozen voor Coach020

 

 

 

Van020 no-nonsens trainingen & programma’s

Kennis maken >