Teamontwikkeling

Samenwerken is soms hard werken, maar cruciaal om op een effectieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Om de samenwerking beter en prettiger te laten verlopen en teams blijvend te veranderen in hun gedrag, biedt Van020 teamdagen en teamcoaching aan.

Zo goed mogelijk afgestemd op de vraag en doelstellingen van uw organisatie maken we een (dag)programma op maat. Soms hebben we bijvoorbeeld te maken met een nieuw team dat nog niet zolang gevormd is en willen we vooral dat de teamleden elkaar beter leren kennen, of nieuwe medewerkers meer onderdeel laten worden van het team.

Zo goed mogelijk afgestemd op
de vraag en doelstellingen van uw organisatie
maken we een (dag)programma op maat

 

Het kan ook voorkomen dat door een organisatie- of cultuurverandering er onvrede is ontstaan. Er speelt wellicht ‘oud zeer’, dat we bespreekbaar willen maken en gezamenlijk op zoek gaan naar manieren om er zo goed mogelijk mee om te gaan om alle neuzen weer één kant op te laten wijzen. Soms duiken we juist bewust in de kwaliteiten van ieder teamlid afzonderlijk, maar soms ook in de kwaliteiten en valkuilen van het team als geheel. Met oefeningen en gespreksvaardigheden gaan we op zoek naar nieuw gedrag om beter en effectiever als team te opereren. Een team-dag of -tweedaagse kan zo gedeeltelijk bestaan uit vaardigheidstrainingen, waardoor managers en teamleden handige gesprekstechnieken leren zoals hoe je respectvol kunt confronteren, slecht nieuws kunt brengen of omgaat met weerstand.

Van020 werkt altijd met ervaren trainers / coaches die weten hoe ze zorgen voor een veilige sfeer waarin er ruimte is om te zoeken naar verbetering van de samenwerking. We zoeken daarbij altijd naar een mooie balans tussen humor en luchtigheid enerzijds en meer diepgang anderzijds. Met die balans zijn de trainingen van Van020 niet alleen leerzaam, maar vooral verbindend en onvergetelijk voor al haar deelnemers.

Neem direct contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen

 

 • Ik heb tijdens de training een arsenaal aan instrumenten gekregen die ik in kan zetten tijdens de vele gesprekken die ik voer. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en hoe ik medewerkers kan leren eigen verantwoordelijkheid te nemen. Absolute aanrader voor iedereen die in korte tijd wil leren coachend te worden!

  Daan Willem Vermolen, HR Adviseur Novamedia (Coachend leidinggeven)

 • Samen met het trainersteam is er een train-de-trainer ontwikkeld door Coach020. Resultaat van de eerste 3 dagen is dat we ons een stuk steviger voelen in onze rol. Vooral doordat onze praktijk rechtstreeks werd gekoppeld aan de inhoud van de trainingsdagen. We zijn door de coaching als persoon versterkt en hebben handvatten meegekregen die we meteen in praktijk hebben kunnen brengen. Typisch Coach020 is professionaliteit, kwaliteit, humor, praktische toepasbaarheid, meteen aan het werk. Theorie en praktijk worden meteen aan elkaar gekoppeld. Dat maakt het wel eens extra spannend, maar vooral heel leerzaam.

  Yvette Konjanan, Trainer GVB (traindetrainer voor trainers GVB)

   
 • Het doel was om leidinggevenden (managers en teamleiders) van de staf meer coachend te leren leidinggeven, ze bewust te maken van eigen gedrag en valkuilen en ze goede gesprekken te kunnen laten voeren aan het eind van het jaar. De managers hebben inzichten gekregen in eigen rol (mama, macho etc) en veel geoefend met feedback geven en welke valkuilen ze hebben. Het echte coachende gesprek is wat minder aan bod gekomen, we hebben meer nadruk gelegd op respectvol confronteren omdat daar het meest de behoefte lag.

  Saskia Wessels, Interim HR Manager BCG

 • Een absolute aanrader voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen, inzicht willen krijgen in hun manier van leidinggeven en de aansturing van hun team. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, mag je dit niet missen!

  Paul van Beek, Sales Director America Today (Coach@work)

 • Wij hebben met de HR-afdeling de training respectvol te confronteren gedaan. Het gaat nog lang niet altijd goed, maar iedereen is zich er nu meer bewust van hoe lastig het is, om op een dusdanige manier feedback te geven dat de ander er wat mee kan en zich niet aangevallen voelt en gelijk in de verdediging gaat. Coach020 is heel praktisch, geen gebakken lucht, to-the-point, interactief. Gelijk oefenen met praktijkvoorbeelden met een acteur. Daar leer je het meeste van.

  Virginie Kuijer, HR Director, NovaMedia (training respectvol confronteren)

 • Een training die voor mij een compleet nieuwe kijk geeft op omgang met collega’s waardoor zij groeien en het resultaat als team verbetert. Hele leuke leerzame en praktisch toepasbare opleiding voor managers en HR professionals. Laagdrempelig maar toch met diepgang

  Jolanda Stokman, HR Young Capital (Coach@work)

 • Prettige training die je in zeer korte tijd naar de kern van Coachend leidinggeven laat gaan. Met de juiste modellen en handvatten, zeer goede acteurs en open trainers was dit een hoogwaardige training waar ik veel van geleerd heb.

  Marrie Hoogakker, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Ik heb incompany de 3-daagse Coach@work gevolgd met 12 andere managers. Mijn doelen zijn absoluut bereikt. De trainers zijn professioneel, bezitten veel kennis en zijn in staat dit goed over te brengen. De werkvormen zijn doeltreffend en leerzaam.

  Daniel Visser, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Prachtige training waarbij een mooie mix van theorie en praktijk je werkelijk verder brengt in coaching, feedback en lastige gesprekken. Een verrijking voor mezelf als manager en als mens.

  Marja Schornagel, Unitmanager V&S, (Incompany 5-daagse Coachend leidinggeven)

 • Voor onze leidinggevenden en senior recruiters wilden we hun coaching skills bevorderen. Meer grip krijgen op thema ‘verantwoordelijkheid’ en een gezamenlijke taal creëren omtrent dit thema. De doelen zijn zeker bereikt. Er wordt meer over dit thema gesproken en nagedacht. Men is zich bewuster van zijn impact op het niveau van motivatie en effectiviteit bij de medewerker. De trainingen van Coach020 zijn hands-on, veel doen-doen-doen met humor en relativeringsvermogen.

  Tessa Lammers, Head Learning & Development, YoungCapital

 • Coach@work heeft mij in korte tijd meer inzicht gegeven in hoe ik medewerkers (en mijzelf) bewuster en verantwoordelijker kan maken in hun manier van werken. Meteen na de eerste dag had ik al meer mogelijkheden om mijn werk beter te kunnen doen op een uiterst prettige manier; met respect voor mijn medewerkers en mijn agenda.

  Merle Hofstede, HR Adviseur IKEA (coachend leidinggeven)

 • De opleiding heeft me veel bewuster gemaakt van mijn gedrag als manager en welke gevolgen dit heeft in de interactie met mijn team. Ik heb meer kennis over de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en de rol die ik daarin wil vervullen als coach. In de praktijk ervaar ik dat mijn team meer verantwoordelijkheid pakt en er voor mij meer ruimte ontstaat voor andere zaken.

  Miranda Kraaijenhagen, Manager Communicatie CliniClowns (coachend leidinggeven)

Deze bedrijven kozen voor Coach020

 

 

 

Van020 no-nonsens trainingen & programma’s

Kennis maken >