Training

Van020 biedt verschillende trainingen aan, allemaal op het gebied van coaching, leidinggeven, communicatie en persoonlijke kracht. We baseren de inhoud van de training op jouw wens in welke kennis, mindset en vaardigheden er ontwikkeld moeten worden. Alle trainingen die we geven zijn dus afgestemd op de vraag van onze klant en de doelgroep.

We werken voor een heel breed scala aan klanten. Van trambestuurders tot consultants, van directeuren tot intercedentes, heel diverse beroepsgroepen passeerden de revue. We zoeken bij het samenstellen van het programma altijd naar de juiste onderwerpen die specifiek relevant zijn voor de betreffende groep, zodat deelnemers de beste resultaten bereiken en geïnspireerd en met nieuwe tools weer naar huis zullen gaan!

Voor een heel breed scala aan klanten

Trainingen voor managers

Onze open inschrijving training Coach@work, geven we ook bij verschillende bedrijven incompany, zoals eerder bij Gemeente Alkmaar, Young Capital en Linda Magazine. In deze training leren managers meer verantwoordelijkheid te geven aan hun werknemers en zelfsturing te stimuleren. In deze training (gemiddeld 4 dagen) leren managers in welke valkuilen ze kunnen stappen bij de dagelijkse praktijk van leidinggeven. Deelnemers worden zich op die manier bewust van hun reflexen en leren gesprekstechnieken en basiscoachvaardigheden om meer uit hun medewerkers te halen.

Trainingen voor medewerkers

Voor alle medewerkers of aan groepen medewerkers geven we praktische workshops of trainingen over balans, omgaan met veranderingen of het voeren van lastige gesprekken. Een van onze meest gegeven trainingen is bijvoorbeeld respectvol confronteren. In veel organisaties wordt er van medewerkers verwacht dat ze elkaar aanspreken op houding, gedrag en presteren. Maar dat is in de praktijk vaak juist erg lastig. Hoe maak je immers helder bespreekbaar dat je je zorgen maakt om een collega die overwerkt lijkt. Of hoe vertel je een collega waar je bevriend mee bent dat je meer van hem had verwacht bij de uitvoering van een project?

 Trainingen voor coaches of trainers

Sommige bedrijven werken met interne coaches en trainers. Speciaal voor hen bieden we basistrainingen over coachen of trainen, maar ook verdiepingsmodules over bijvoorbeeld doorverwijzen of niet, sneller tot de kern komen of omgaan met weerstand.

In al onze trainingen wordt theorie uitgebreid afgewisseld met praktijk. Alle dagen zijn zeer interactief en we zetten zo vaak mogelijk acteurs in om nieuwe vaardigheden direct te oefenen.

Neem direct contact  op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

 

Wat anderen zeggen

 

 • Voor onze leidinggevenden en senior recruiters wilden we hun coaching skills bevorderen. Meer grip krijgen op thema ‘verantwoordelijkheid’ en een gezamenlijke taal creëren omtrent dit thema. De doelen zijn zeker bereikt. Er wordt meer over dit thema gesproken en nagedacht. Men is zich bewuster van zijn impact op het niveau van motivatie en effectiviteit bij de medewerker. De trainingen van Coach020 zijn hands-on, veel doen-doen-doen met humor en relativeringsvermogen.

  Tessa Lammers, Head Learning & Development, YoungCapital

 • Prettige training die je in zeer korte tijd naar de kern van Coachend leidinggeven laat gaan. Met de juiste modellen en handvatten, zeer goede acteurs en open trainers was dit een hoogwaardige training waar ik veel van geleerd heb.

  Marrie Hoogakker, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Samen met het trainersteam is er een train-de-trainer ontwikkeld door Coach020. Resultaat van de eerste 3 dagen is dat we ons een stuk steviger voelen in onze rol. Vooral doordat onze praktijk rechtstreeks werd gekoppeld aan de inhoud van de trainingsdagen. We zijn door de coaching als persoon versterkt en hebben handvatten meegekregen die we meteen in praktijk hebben kunnen brengen. Typisch Coach020 is professionaliteit, kwaliteit, humor, praktische toepasbaarheid, meteen aan het werk. Theorie en praktijk worden meteen aan elkaar gekoppeld. Dat maakt het wel eens extra spannend, maar vooral heel leerzaam.

  Yvette Konjanan, Trainer GVB (traindetrainer voor trainers GVB)

   
 • Coach@work heeft mij in korte tijd meer inzicht gegeven in hoe ik medewerkers (en mijzelf) bewuster en verantwoordelijker kan maken in hun manier van werken. Meteen na de eerste dag had ik al meer mogelijkheden om mijn werk beter te kunnen doen op een uiterst prettige manier; met respect voor mijn medewerkers en mijn agenda.

  Merle Hofstede, HR Adviseur IKEA (coachend leidinggeven)

 • De opleiding heeft me veel bewuster gemaakt van mijn gedrag als manager en welke gevolgen dit heeft in de interactie met mijn team. Ik heb meer kennis over de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en de rol die ik daarin wil vervullen als coach. In de praktijk ervaar ik dat mijn team meer verantwoordelijkheid pakt en er voor mij meer ruimte ontstaat voor andere zaken.

  Miranda Kraaijenhagen, Manager Communicatie CliniClowns (coachend leidinggeven)

 • Het doel was om leidinggevenden (managers en teamleiders) van de staf meer coachend te leren leidinggeven, ze bewust te maken van eigen gedrag en valkuilen en ze goede gesprekken te kunnen laten voeren aan het eind van het jaar. De managers hebben inzichten gekregen in eigen rol (mama, macho etc) en veel geoefend met feedback geven en welke valkuilen ze hebben. Het echte coachende gesprek is wat minder aan bod gekomen, we hebben meer nadruk gelegd op respectvol confronteren omdat daar het meest de behoefte lag.

  Saskia Wessels, Interim HR Manager BCG

 • Prachtige training waarbij een mooie mix van theorie en praktijk je werkelijk verder brengt in coaching, feedback en lastige gesprekken. Een verrijking voor mezelf als manager en als mens.

  Marja Schornagel, Unitmanager V&S, (Incompany 5-daagse Coachend leidinggeven)

 • Ik heb incompany de 3-daagse Coach@work gevolgd met 12 andere managers. Mijn doelen zijn absoluut bereikt. De trainers zijn professioneel, bezitten veel kennis en zijn in staat dit goed over te brengen. De werkvormen zijn doeltreffend en leerzaam.

  Daniel Visser, Vestigingsmanager Young Capital (Coach@work)

 • Wij hebben met de HR-afdeling de training respectvol te confronteren gedaan. Het gaat nog lang niet altijd goed, maar iedereen is zich er nu meer bewust van hoe lastig het is, om op een dusdanige manier feedback te geven dat de ander er wat mee kan en zich niet aangevallen voelt en gelijk in de verdediging gaat. Coach020 is heel praktisch, geen gebakken lucht, to-the-point, interactief. Gelijk oefenen met praktijkvoorbeelden met een acteur. Daar leer je het meeste van.

  Virginie Kuijer, HR Director, NovaMedia (training respectvol confronteren)

 • Een training die voor mij een compleet nieuwe kijk geeft op omgang met collega’s waardoor zij groeien en het resultaat als team verbetert. Hele leuke leerzame en praktisch toepasbare opleiding voor managers en HR professionals. Laagdrempelig maar toch met diepgang

  Jolanda Stokman, HR Young Capital (Coach@work)

 • Ik heb tijdens de training een arsenaal aan instrumenten gekregen die ik in kan zetten tijdens de vele gesprekken die ik voer. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen en hoe ik medewerkers kan leren eigen verantwoordelijkheid te nemen. Absolute aanrader voor iedereen die in korte tijd wil leren coachend te worden!

  Daan Willem Vermolen, HR Adviseur Novamedia (Coachend leidinggeven)

 • Een absolute aanrader voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen, inzicht willen krijgen in hun manier van leidinggeven en de aansturing van hun team. Als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, mag je dit niet missen!

  Paul van Beek, Sales Director America Today (Coach@work)

Deze bedrijven kozen voor Coach020

 

 

 

Van020 no-nonsens trainingen & programma’s

Kennis maken >